Filmkväll med Crew Scumrask

Affisch filmkväll nov

HEJ! Long time no see. Som ni vet är vi inte en speciellt aktiv grupp längre men kan inte motstå att film-mysa med er i vinter. Så vi går ut hårt med tre filmer på en och samma kväll, och inte vilka filmer som helst:

17:00 CrazySexyCool: the TLC Story (104 min) English, no subtitles.

Det har liksom gjorts en spelfilm om gruppen TLC!! Vill du återvända till 1990-talet, inspireras av jävligt grymma unga kvinnor, besöka den vidriga musikbranschen och på samma gång bli påmind om alla TLC odödliga hits – this is it!

19:00 The punksinger: a film about Kathleen Hanna (55 min) English, no subtitles.

Är “Rebel girl” också din kampsångsfavorit? Och “Deceptacon” låten du helst går bananas till i demon? Och mest av allt hade du velat vara med då Riot Grrrls mobiliserade på punkspelningar i 90-talets USA? Nu är dokumentären om ikonen, aktivisten och musikern Kathleen Hanna här – the punk singer.

20:00 Prey for rock and roll (104 min) English, Swedish subtitles.

Kommer du också ha kvar dina drömmar om att bli rockstjärna när du är 40? Huvudkaraktären Jacki har försökt leva sin dröm i flera decennier utan att ”slå igenom” när vi får träffa henne och all-female bandet Clam Dandys i Los Angeles under sent 1990-tal. I Prey for rock and roll visas massa patriarkal skit men också stark vänskap, livslång kärlek till musiken och grejen med att ha ett band!

 

NÄR: söndag 30 november,17-22

VAR: Garaget, Lönngatan 30 (Malmö)

HUR: gratis ofc. Kommer finnas fika (vegan). Kanske Popcorn!

INFO OM LOKALEN: malmo.se/garaget

 

Just Cut the Cap and slam that fukkin guitar.

Punk&Pepp//Crew Scumrask

Annonser
Annonser